sobota 29. januára 2011

Januárove radosti

Vyzerá to tak, že v januári som riadne povymetala obchody! A hlavne účet :o)))
No ale ako by som mohla odísť z obchodu bez tejto roztomilej matriošky! Vyvoláva vo mne spomienky na detstvo, na jej dávno zabudnutú predchodkyňu červenej farby...



Navštívila som aj sekáč. Aj keď ho mám hneď vedľa pracoviska, často tam nechodievam. Neznášam predsa, že nakupujú aj iní... - ale o tom som už písala v niektorom zo skorších príspevkov.
A hneď od dverí na mňa smutne pozeral jediný zabudnutý macko. No necháš to tam, keď za to chcú len čosi vyše jedného eura?
Priniesla som ho domov, strčila do práčky a z nej vytiahla ťažkého-preťažkého medveďa.
Keď ani na tretí deň neuschol, chystala som sa ho vyhodiť. No moja zvedavosť ma prinútila nakuknúť, čím je ten medvedisko naplnený. Papierovou vatou! Neuveriteľné!!!!
Naša princezná sa s mackom za žiadnu cenu rozlúčiť nechcela a tak si vyplakala mackovu "operáciu". Statočne pomáhala pri plnení a zašívaní.

Aby to nevyzeralo, že som sa celý január prechádzala len po obchodoch, pochválim sa aj ďalším šitým ušiačikom. Naivne som si myslela, že bude môj. Naopak, naša slečna si ešte "priobjednala" aj ocka-zajaca - veď čo by to bola za zajačia rodinka bez otca!



A jedna jednoduchá a rýchla dekorácia. Špagátom s pomocou lepiacej pištole omotať malú loptičku a dekorácia je na svete.

No a najviac som tento mesiac investovala do kníh.... Kým toto všetko prelúskam!!!
Už sa na to teším...


Pohodové dníčky!






utorok 4. januára 2011

Prvýkrát v novom roku

Po dlhšom čase som sa tu zastavila a potešilo ma, že napriek žiadnym príspevkom v decembri môj blog stále navštevujete :o)))
Ďakujem a v Novom roku prajem len samé príjemné chvíle, veľa dôvodov pre radosť, veľa tvorivosti.....

Ešte malé poobhliadnutie za vianočnou výzdobou, toto si nechám asi aj celoročne :o)))




Námet ako využiť náušnice, ku ktorým ste stratili pár:

A musím pochváliť Ježiška za to, ako mi zladil vankúšiky v obývačke :o)


Každé ráno mi spríjemňuje pohľad na zakvitnutú orchideu v mojej spálni. S pozadím snehu na susedkinej streche vyzerá úúúžasne!!!

A túto radosť som spravila sama sebe ešte v predvianočnom čase.

A nakoniec čosi, čom som vytvorila vlastnými rukami, Námet som našla tu. Náklady takmer nulové - nožnice, lepidlo, stará roztrhaná kniha o lúčnych kvetoch, permannetná fixka a plátno kúpené v nejakej akcii za pár centov (prezradím, že pod nalepenými kvetinkami je neúspešný pokus o pomaľovanie plátna :o))) Obrázok trochu rozjasní prázdny kút na mojom pracovisku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...